keskiviikko 18. tammikuuta 2023

Eduskuntavaalit 2023 Tampere Pirkanmaa varmasti valkoinen vaihtoehto valkoisemman tulevaisuuden tavoittein ;) Seppo Lehto valitsijayhdistys

Jo 21.12.1991 Seppo Lehto vaati päitä pölkylle Ulkopoliitikka vaateissaan = Aluepalatuksia Suomelle Ukrainalle Saksalle Tsetsenialle Japanille etc
https://Aluepalautukset-hallitusohjelmiin.blogspot.comKansanedustajaehdokas maahanmuuttorealisti kansakuntavalistaja Seppo Lehto valistusta (olematta tosikko) somessa ymmärtämättömille, jotka xenofiliauskovaisten synkässä rämeessä möyrivät näkemättä totuuden valoa ja tuntematta tunnistamatta kuin räkättien ryssäläisbryssäläisafrikkalaista paskaa poskillaan Mustan Afrikan ja lentävien taikamattojen kauppiaiden huippuosaamisena.

Valitsijayhdistys Seppo Lehto Tampere Pirkanmaa eduskuntavaaliehdokaslomakkeiden haku 18.1.2023
https://Seppo-Lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.com
Eduskuntavaalit 2023 Tampere Pirkanmaa varmasti valkoinen vaihtoehto kansanedustajaehdokas valkoisemman tulevaisuuden tavoittein ;)  Seppo Lehto valitsijayhdistys.


En ala kuitenkaan laulamaan White Christmas kuin jouluna ;).


Valitsijalista eduskuntavaalia varten tulostettu ja keräys alkaa 19.1.2022 Tampereella, 100 nimeä niin ehdokkuus on varma.

Valitse Suomi suomalaisille-ehdokkaasi huolella, vältä moskovan oblasti ryssäläisiä valheita ja kaltaisiaan kavalia islamisteja suosivia eduskuntavaaliehdokkaita. Nämä ovat nytkin saattaneet Suomen turvallisuuspoliittiseen tyhjiöön kun ei Suomen Natohakemusta laitettu muiden kaltaistensa samaan kelkkaan 2004 Nato-jäsenyysvahvistukseen. 


Tarkista ketkä ketkut ovat äänestäneet Nato-jäsenyyttä vastaan tarkista netistä. Vältä moisia tahoja kuin ruttoa ja kaltaistensa äänestämistä muuta kuin lähimpään ojanposkeen ilman auttavaa puhelinta tmv.

Eduskuntavaaleissa on aika nostaa "Kissa pöydälle" ;) Miehitettyjen alueiden palautus yhteistyössä USA:n Ukrainan kanssa koko eurooppaa ja Japania koskien


Eduskuntavaaleissa 2023 ääntenkeskitys valkoiselle soturille vapaussotien valkoisen armeijan jääkärien tapaiselle Seppo Lehdolle Tampereella. Seppo Lehto on  jokaisen etu joka kaipaa valkoista tulevaisuutta ;) kuten jääkärit 1918.


Musta tulevaisuus on aina synkeä käy harhaan, kuin hevosmiesten laulussa ;).

--------------------------
Helmiä sioille, sitä on valitettavan usein kansanvalistus, kun kohteena laumasieluiset sopulit ilman omaan historiansa ja kansainvälisen oikeuden tuntemusta. Paskahousu kansa on orjan asemassa, jollei opi toimimaan ajoissa kuten eestiläiset ja muut baltit, Unkari etc jotka hakeutuivat heti kun mahdollista Naton jäseniksi. Nyt olemme altistuneet epävarmuuden aikaan, näiden tyhjäpäiden takia joita on eduskunta ja hallitus väärällään. On unohdettu: Palovakuutus hankitaan ennen kuin talo palaa".

---------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti