tiistai 18. kesäkuuta 2013

Hyvää juhannusta ja valkeita öitä ;) suomalaisille tsuhnille, jotka ymmärtämättömyydessään ovat suistamassa maamme neekerinmustan Afrikan Nigervirran asujaimistolle ja kaltaisilleenHyvää juhannusta ja valkeita öitä ;) suomalaisille tsuhnille, jotka ymmärtämättömyydessään ovat suistamassa maamme "neekerinmustan" (värityyppi) Afrikan Nigervirran varren asujaimistolle ja kaltaisilleen erilaisille islamisteille ja jopa suorastaan klaanikunnille Somaliasta, sekä lähi-idän toisiaan vihaaville kansakuntien jäsenille. 

Sopii kysyä kenen oikeustaju ja kukkaro on jatkossa yhä enempi koetuksella?Kenen etua ajaa kokonaisten vierautta edustavien perhekuntien tänne kärräys? Mitä etua ja kenelle rajattomalla maahanmuutolla edesautetaan?

Muistakaa kuka maksaa loppulaskun hölmöläisyydestä.
--------------------------------------------------------------------

Aiheeseen voi perehtyä lukuisin seppo lehto kirjoituksin googlaamalla nimi + islam, nimi + maahanmuutto jne esimerkein

http://huumoria-ymmartamattomille-silleille.blogspot.fi/

Vaasassa on edelleen Neekerikylä / Negerby. Eikö se riittäisi meille suomalaisille muine neekerijohdannaisine paikannimineen esim. Neekerisaari, sekä erilaisine Lahden urheiluneekeri-, Lehtineekeri-yhdistysnimineen? Nythän vainoharhaisesti vain tietyissä yhteyksissä täysin mielivaltaisesti neekerisana halutaan kokea loukkaavana, toisissa yhteyksissä mm. yhdistysrekisterissä ja yhdistystoiminnassa neekerisana on edelleen sallittua.

Neekeröikäämme mekin entisaikain Vappuneekeri-julkaisun tapaan ;) Ukkala bukkala keihäs, bingo bango, ain kotinain on Kongo-laulun (Edesmennyt Viktor Calborek) sanoin ja kirveet kädessä: )


Ohessa valkoinen neekeri Seppo Lehto:


------------------------------------------

http://helmia-sioille.blogspot.fi/

--------------------------------------------------------------------